16-17. 11. 2018. | UK PAROBROD | BEOGRAD

O AUDIO FORUMU

Udruženje MASIV je organizacija usmerena na rad sa mladima i njihovoj edukaciji  iz oblasti dizajna zvuka. Kroz svoje projekte, Udruženje ima za cilj da edukuje mlade u oblasti izvođačkih i audio-vizuelnih umetnosti, da osnaži i ojača kapacitete mladih umetnika, da motiviše i podstakne savremeno stvaralaštvo, da promoviše stvaralačke vrednosti, da doprinese ogranizaciji kulturnog života za mlade i da učestvuje u podizanju svesti o značaju kulturne baštine.

Vizija udruženja MASIV je razvijeno kreativno društvo u kome svi imaju jednake šanse i podršku za umetničko izražavanje i stvaralaštvo.

Misija udruženja MASIV je da realizuje projekte u oblasti izvođačkih i audio-vizuelnih umetnosti koji će doprineti povećanju broja mladih savremenih umetnika.

o nama

O UDRUŽENJU MASIV

Audio Forum je godišnja konferencija iz oblasti audio produkcije koja za cilj ima da pospeši edukovanje i umrežavanje studenata i stručnjaka u oblasti dizajna zvuka. Događaj je prvobitno zamišljen kao dodatni edukativni izvor za studente Fakuleta dramskih umetnosti u Beogradu, ali je svojim kvalitetnim programom već prve godine poslužio i mnogima izvan ove institucije. Osnovna vrednost Audio Foruma su govornici: dobitnici Grammy, Oscar, Emmi, TEC nagrada, eksperti sa holivudskim iskustvom i eksperti sa prostora bivše Jugoslavije. Kao korak dalje u svom razvoju, Audio Forum će 2018. godine prvi put biti realizovan samostalno.

KONTAKTIRAJTE NAS

contact@audioforum.rs